Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă a pierdut cauţiunea de 13 milioane de euro. Surse judiciare: Citaţii pentru Kovesi şi Băsescu la Parchet

Sebastian Ghiţă a pierdut cauţiunea de 13 milioane de euro. Surse judiciare: Citaţii pentru Kovesi şi Băsescu la Parchet

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis marţi menţinerea mandatului de arestate în lipsă emis pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă.
Astfel, că în urma deciziei instanţei, fostul deputat a pierdut cauţiunea de 13 milioane de euro.

Pe de altă parte, la Parchetul General, surse judiciare au spus că s-au trimis citaţii către Traian Băsescu, Laura Codruţa Kovesi, dar şi către generalul Florian Coldea. Cu toate acestea, procuroarea care instrumentează dosarul cere discreţie maximă şi le-ar fi spus colegilor că nu ştie cum să facă ca presa să nu audă de aceste audieri, după cum a relatat în emisiunea La Ordinea Zilei reporterul Antena 3.

Pe de altă parte, nu este confirmat oficial, dacă procurorii au mers la sediul România Tv pentru a ridica acele casete cu Sebastian Ghiţă, dar este posibil ca persoane cu funcţie de conducere în post să vină să spună cum au ajuns casetele la ei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște