Antena 3 CNN Actualitate Parlamentul reacționează în scandalul TVR - Cioloș. Şefa TVR, chemată de urgență la audieri

Parlamentul reacționează în scandalul TVR - Cioloș. Şefa TVR, chemată de urgență la audieri

Scandalul TVR - Dacian Cioloş ia amploare. Şefa TVR, Irina Radu, este chemată la audieri la comisia de cultură din Parlament, după ce televiziunea publică a decis să amâne difuzarea interviului acordat de premier emisiunii 'Viaţa Satului', motivând că este perioadă de campanie electorală.

Potrivit reporterului Antena 3, audierea va avea loc luni, la ora 14.

Televiziunea publică a anunţat, duminică, amânarea difuzării interviului acordat de prim-ministrul Dacian Cioloş emisiunii ”Viaţa Satului”, invocând perioada de campanie electorală şi faptul că demnitarul este imaginea unuia dintre partidele politice.

Ulterior, Mihai Gâdea a anunțat că Antena 3 se oferă să difuzeze interviul cenzurat cu Dacian Cioloș.

În contextul acestui scandal, Gigel Știrbu, șeful comisiei de cultură din Camera Deputaților, a scris pe pagina sa de Facebook: ”Prin interzicerea înregistrării cu Dacian Cioloş, TVR îşi confirmă statutul de televiziune de casă a PSD. Fără nicio legătură cu campania electorală care se desfăşoară în aceste zile, înregistrarea cu premierul României avea ca subiect teme de larg interes pentru agricultori şi fermieri. Să ne amintim că Dragnea a scos TVR de pe lista instituţilor finanţate de la bugetul de stat tocmai pentru a fi mai uşor controlată de către PSD. Astăzi voi sesiza CNA pentru acest veritabil act de cenzură, act nepermis într-o democraţie europeană”.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs