Antena 3 CNN Actualitate Șeful Comisiei Europene amenință România. Ce s-ar putea întâmpla cu aderarea la spațiul Schengen

Șeful Comisiei Europene amenință România. Ce s-ar putea întâmpla cu aderarea la spațiul Schengen

Dacă legile Justiției rămân așa cum au fost votate de Parlament, discuțiile despre MCV și aderarea la Schengen se vor pune în alți termeni, a afirmat, în urmă cu puţin timp, șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, în urma unei întâlniri cu Klaus Iohannis. 

Totuşi, acesta a declarat că aşteaptă deciziile CCR pe aceste teme. De cealaltă parte, Klaus Iohannis a declarat că independența Justiției e intangibila. 

"Ma voi implica total si voi face tot, absolut tot ce poate face un presedinte pentru a pastra lucrurile asa", a afirmat Iohannis.

”Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a afirmat  în conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, încheiată în urmă cu puțin timp, că România a făcut progrese remarcabile în privinţa statului de drept, iar CE nu va accepta ca România să facă paşi înapoi privind statul de drept. Juncker a ţinut să precizeze că este foarte bine informat.”, a declarat Sabina Iosub, trimis special al Antenei 3.

 

Subiecte în articol: juncker România aderare Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!