Antena 3 CNN Externe Sfârșit tragic pentru un bărbat. A fost zidit de viu de mafia siciliană pentru că îi furase bijuteriile fostei iubite. Bărbatul a murit în chinuri groaznice

Sfârșit tragic pentru un bărbat. A fost zidit de viu de mafia siciliană pentru că îi furase bijuteriile fostei iubite. Bărbatul a murit în chinuri groaznice

Sfârșit tragic pentru un bărbat. Acesta i-ar fi furat bijuteriile fostei iubite, iar femeia a decis să îl pedepsească într-un mod crunt. 

Femeia în vârstă de 46 de ani a angajat mai mulți asasini ai mafiei siciliene ca să îl ucidă pe bărbat.

Ucigașii și-au îndeplinit sarcina zidindu-l pe bărbat într-un zid, când acesta încă era în viață, notează theguardian.com.

Victima, albanezul Lamaj Astrid, în vârstă de 41 de ani, a dispărut fără urmă în anul 2013. Șase ani mai târziu, o investigație dusă de procurorii din Caltanissetta a dus la descoperirea cadavrului bărbatului într-un zid al unei vile dun Senago, la câțiva kilometri de Monza, Italia. Trupul bărbatului a fost găsit în ianuarie, când vila a fost renovată, dar autoritățile nu au făcut publică descoperirea până săptămâna trecută. 

Cei patru asasini care au legături cu un clan mafiot influent din Riesi, Caltanissetta, au fost arestați. 
 

Subiecte în articol: barbat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!