Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a dat fiica spre adopție și după 24 de ani s-au reîntâlnit. Când a văzut-o în pragul ușii a încremenit! Cine era, de fapt, fiica lui

Și-a dat fiica spre adopție și după 24 de ani s-au reîntâlnit. Când a văzut-o în pragul ușii a încremenit! Cine era, de fapt, fiica lui

Will Russell era un adolescent atunci când a aflat că va fi tatăl unei fetițe, motiv pentru care a considerat că, pentru binele micuței, ar trebui să-și dea fiica spre adopție.

Pentru Will a urmat o viață plină de neajunsuri, presărată cu o dependență de alcool care l-a adus în pragul bolii și al regretelor. Ani mai târziu, el și-a găsit liniștea cu ajutorul unei fundații religioase care venea în ajutorul celor flămânzi și fără adăpost.

Însă niciodată nu a putut uita de fetița lui dată spre adopție.

Douăzeci și patru de ani mai târziu, o tânără l-a contactat și i-a cerut să se întâlnească. Era fiica lui, Amy, care îl găsise prin intermediul rețelelor de socializare.

Când s-au văzut, cei doi au avut parte de o surpriză uriașă. Au descoperit că, de fapt, se cunoșteau și se întâlniseră de mai multe ori, prin intermediul fundației religioase, fără să aibă habar de legătura de sânge dintre ei.


 

Subiecte în articol: adoptie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate