Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a pierdut telefonul după ce a băut de fericire că i se născuse un băiețel. A văzut apoi un mesaj video straniu pe Facebook și...

Și-a pierdut telefonul după ce a băut de fericire că i se născuse un băiețel. A văzut apoi un mesaj video straniu pe Facebook și...

Atunci când un proaspăt tătic și-a pierdut telefonul care conținea imagini cu noul său bebeluș, un miracol s-a petrecut. Doi buni samariteni l-au găsit și i l-au returnat.

Misiunea găsirii telefonului s-a dovedit a fi mai ușoară atunci când a descoperit că cei doi i-au lăsat un mesaj video amuzant.

Michael Martin a fost distrus atunci când și-a pierdut permisul auto, cardul bancar și telefonul cu imagini de la nașterea copilului său William. Aparatul a ajuns însă în mâinile lui Paul și Trent, care i l-au returnat împreună cu un mesaj amuzant.

Am încercat să te sunăm, dar am realizat că de fapt noi aveam telefonul tău, i-au transmis cei doi bărbați care s-au filmat în timp ce ciocneau o bere. Vom ciocni în cinstea fiului tău și îți vom reînapoia telefonul dimineață, i-au mai spus aceștia, plini de veselie.

Michael s-a filmat la rândul său într-un video devenit viral pe Facebook, iar în cele din urmă i-a întâlnit și pe cei doi bravi "salvatori".

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania