Antena 3 CNN Actualitate Social Și-a trimis iubitul să îi cumpere o pereche de pantaloni, iar ceea ce a urmat e ireal: ”Trimite ajutor! Nu sunt convins că am ieșit din comă”

Și-a trimis iubitul să îi cumpere o pereche de pantaloni, iar ceea ce a urmat e ireal: ”Trimite ajutor! Nu sunt convins că am ieșit din comă”

Uneori este mai ușor, mai rapid și mai puțin stresant să îți faci singur treaba, pentru că și cea mai simplă sarcină poate fi o enigmă absolută pentru oricine altcineva.


Taylor-Anne Gallagher, în vârstă de 22 de ani, a învățat această lecți după ce l-a trimis pe ei să-i ia o nouă pereche de pantaloni.

Tim Goddard a venit la magazin fără probleme, dar imediat ajuns acolo s-a confruntat cu zeci și zeci de modele diferite de pantaloni, ceea ce l-a panicat teribil.

Nu a durat mult timp până când bărbatul a bombardat-o pe iubita lui cu mesaje, cerându-i ajutorul.

El scrie: "Există atât de multe tipuri de pantaloni, de ce? Din ce motiv? Nu reușesc să înțeleg nevoia pentru opt mii de tipuri diferite de pantaloni negri. Nu e de mirare că numărul femeilor cu anxietate este în creștere.”


Șirul mesajelor a continuat, iar următoarele au fost mult mai rele.

"Sunt pe podea acum în poziția fetală. Trimite ajutor. Tay, te iubesc!”

Potrivit mirror.co.uk, toată munca lui a meritat, iar tânăra a dezvăluit mai târziu că a reușit să aleagă pantalonii potriviți.

”Am reușit, dar nu sunt convins 100% că am ieșit din comă”, a spus Tim.


Taylor a împărtășit conversația pe rețelele de socializare, iar oamenii au apreciat încercarea disperată a băiatului.

Subiecte în articol: iubit magazin mesaje
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române