Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, calificare eroică în semifinale la Roland Garros

Simona Halep, calificare eroică în semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi de Elina Svitolina. Halep a pierdut clar primul set, cu 3-6, dar a revenit în setul secund, cu 7-6, după ce adversara sa avusese o minge de meci. 

Halep a defilat în rundă decisivă pe care a câștigat-o cu 6-0. În semifinale, Halep va juca contra Karolinei Pliskova, din Cehia. 

Ilie Năstase vrea să meargă la Paris

Fostul tenismen Ilie Năstase a vorbit despre parcursul Simonei Halep la Roland Garros şi spune că dacă românca va ajunge în finală va trece peste interdicţia pe care a primit-o din partea ITF şi va lua parte din tribună la ultimul act al competiţiei pariziene, scrie gsp.ro. 

"Are un parcurs bun, de la Madrid a început să joace foarte bine. Mai sunt două-trei meciuri şi în forma în care este cred că are mari şanse să câştige turneul. E greu să spun ce contracandidate are, important este că ea e în formă.

Mă voi duce la Roland Garros dacă ea va ajunge în finală. Trebuie să o lăsăm să joace meciurile, a spus-o şi ea. Noi ne dorim să facem pronosticuri, dar trebuie s-o luăm încet, când va fi în finală poate putem face un pronostic despre locul 1", a declarat Năstase, conform TV Dolce Sport. 

Subiecte în articol: Roland Garros tenis Simona Halep
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Atac cu rachete, lansat de teroriștii Hamas asupra Tel Avivului