Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima reacție după retragerea de la Sankt Petersburg

Simona Halep, prima reacție după retragerea de la Sankt Petersburg

 Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că era riscant să continue să joace la Sankt Petersburg din cauza problemelor pe care le are la genunchiul stâng, potrivit site-ului oficial al turneului WTA. 

''Sunt foarte dezamăgită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală, azi, dar genunchiul meu nu este OK'', a declarat principala favorită a turneului dotat cu premii totale de 710.900 dolari. 

''După ultimul meu meci am simţit o durere şi cred că era riscant să continui să joc aici. M-am simţit foarte bine la St. Petersburg Ladies Trophy. Am avut şansa de a vizita locuri faimoase ca Muzeul Faberge - care este uimitor. Oraşul şi turneul sunt frumoase şi abia aştept să revin aici. Să sperăm că data viitoare voi fi sănătoasă şi voi juca mai bine'', a mai spus Halep. 

Simona Halep s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, înaintea meciului din sferturile de finală, cu rusoaica Natalia Vihlianţeva. Potrivit organizatorilor, motivul retragerii este o ''accidentare la genunchi''. 

Problemele medicale continuă să perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numărul patru mondial, care a fost eliminată în optimi la primul său turneu din 2017, la Shenzhen, şi a pierdut în primul tur la Australian Open, eşecuri pe care le-a pus şi pe seama faptului că nu a evoluat la o capacitate fizică normală. 

La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct în turul a doilea, fază în care a învins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2). 

În aceste condiţii, Simona Halep a devenit incertă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 şi 12 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, în primul tur al Grupei Mondiale II. 

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia