Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Când vor avea românii mai mulți bani? Liviu Dragnea explică

Sinteza zilei. Când vor avea românii mai mulți bani? Liviu Dragnea explică

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, despre Legea salarizării și a explicat care va fi exact parcursul acesteia. Mai mult, Liviu Dragnea a mai precizat că aceste creșteri sunt mai mari decât s-a discutat inițial

„Noi nu am spus nici în campanie, nici după alegeri că toată legea va intra în vigoare de la 1 iunie. Asta este o greșeală, eu nu am spus așa ceva niciodată. Am explicat că va fi până în 2020 o etapă, până în 2022, o etapă”, a precizat liderul PSD.

„Până acum s-au adoptat deja câteva creșteri pentru educație. Din această vară, de la 1 iulie va apăre un voucher de vacanță, valabil un an, și vor hotărî când să îl activeze”, a mai spus Dragnea.

Președintele PSD a mai vorbit și despre un program prin care pensionarii vor putea primi medicamente compensate până la 90%. „În hotărârea de Guvern existentă, valabilă astăzi este vorba de beneficiarii care sunt pensionarii cu venituri realizate numai din pensii de până la 700 de lei pe lună. A fost o formulare greșită și se pare că cei de la Curtea de Conturi vor să ceară din 2010 sau din 2011 o parte din banii de la pensionari. Și trebuie să regleze trei cuvinte”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Când vor avea românii bani mai mulți? Liviu Dragnea explică

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!