Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Cine sare în aer în scandalul momentului

Sinteza Zilei. Cine sare în aer în scandalul momentului

Mihai Gâdea a prezentat la Antena 3, cinci întrebări incredibile în scandalul momentului.

1. De ce a pus totuși Augustin Lazăr clasarea în dosarul de candidatură? (Varianta ”grefiera” fiind de râsul țării)

2. Cine i-a scris acțiunea de contestare a revocării lui Augustin Lazăr - surse din Ministerul Public au declarat pentru Antena 3 că plângerea a fost lucrată de procurori de la 3 secții din Parchetul General: Judiciară, Secția de resurse Umane și Serviciul de Îndrumare.

3. Președintele Klaus Iohannis a spus că Victor Ponta trebuie să se retragă din politică pentru că a plagiat - Augustin Lazăr a plagiat proiectul de management, copiind ordinar din Tiberiu Nițu, Victor Ponta trebuia să se retragă.

4. Augustin Lazăr a acoperit și susținut toate mizeriile, abuzurile, încălcările Constituției făcute de Laura Codruța Kovesi, mizeriile de neimaginat ale lui Onea și Portocală, în timp ce procurorii corecți din DNA erau persecutați ( caz Iorga Moraru). Oamenii ăști se au la mână reciproc sau pur și simplu iubesc abuzurile?

5. Livia Stanciu l-a băgat nevinovat în pușcîrie pe primarul Mircia Gutău. Livia Stanciu îl ținea de mână pe Augustin Lazăr la ceremonia instalării acestuia ca o mamică pe copilul său în prima zi de școală. Cine s-o ancheteze oe Livia Stanciu pentru represiune nedreaptă? Augustin Lazăr?

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște