Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat șeful rețelei din Caracal

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat șeful rețelei din Caracal

Dezvăluiri de proporții, marți seară, la "Sinteza zilei". Familia lui Bogdan "Cocoș", proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un poliţist în penitenciarul Craiova tocmai când voia să-şi denunţe protectorii, a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Antena 3 Roxana Ciucă.

Citește și: Sinteza zilei. Femeia violată de Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Ce a pățit când a fost târâtă în casa monstrului din Caracal

În 2012 a fost destucturată o rețea de trafic de persoane din Caracal, iar liderul ei, Bogdan "Cocoș", ajunge în închisoare în urma unei condamnări de 10 ani cu executare. La Curtea de Apel i s-a anulat însă această pedeapsă din cauză că nu existau suficiente probe.

"A fost pus sub control judiciar. A stat acasă, iar în 2014 a mers și a făcut denunț la DIICOT Slatina. Procurorul nu l-a băgat în birou. A notat numele celor pe care i-a denunțat și când au fost ridicați cei pe care i-a denunțat l-au ridicat și pe el.

În dosarul acela a fost numai lume bună de la noi din oraș, polițiști, directori, patroni", a spus sora lui "Cocoș".

Citește și: Informații-șoc în cazul lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal ar fi violat și bătut o femeie de 49 de ani

Citește și: Dezvăluiri incredibile: Gheorghe Dincă a recunoscut mai multe violuri

Sora lui Bogdan Cocoș este convinsă că fratelei ei a fost omorât după ce a ajuns în spatele gratiilor din cauză că se hotărâse să denunțe persoanele influente care erau implicate în rețea.

"A fost omorât. A fost lovit în spate cu genunchiul de un polițist și a paralizat. Era în curtea penitenciarului, se plimba, iar polițistul a venit pe la spate. A căzut în genunchi și nu s-a mai ridicat.

L-au luat colegii de cameră și l-au dus în cameră. Polițistul a spus că a glumit cu el. Am înțeles că atunci era la trupele speciale, deci a știut ce făcea. I-a blocat toate vasele de sânge și a rămas paralizat", a mai spus sora proxenetului.

Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Sinteza Zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România