Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Situație delicată la Steaua. Pierderi uriașe ale clubului

Situație delicată la Steaua. Pierderi uriașe ale clubului

Steaua e pe minus 3 milioane de euro pe anul 2015, unul în care echipa n-a prins grupele europene. Cheltuielile nu au fost mai mari decât în trecut, dar veniturile au scăzut la o treime faţă de 2013, scrie GSP.

Meciurile cu Partizan și cu Rosenborg au scos 3 milioane de euro din buzunarele lui Becali. Atât a pierdut Steaua pe anul 2015. Rezultatul exerciţiului financiar e cel oficial, din datele publicate de Ministerul Finanţelor Publice. Pierderea a fost provocată de rezultatele slabe ale echipei.

Pentru prima oară după un deceniu, Steaua nu a participat în grupele nici unei cupe europene. Și s-a ales doar cu câteva sute de mii de euro. Pentru grupe, premiile ar fi valorat de la 6 milioane de euro la 25 de milioane, în funcţie de competiţie, Europa sau Champions League. Cheltuielile, 16 milioane de euro, s-au păstrat la nivelul din anii trecuţi.

Suma e oricum mai mare decât consumă oricare alt club din România. Roș-albaștrii au terminat pe minus, spre deosebire de anii precedenţi, fiindcă nu au mai încasat.

Subiecte în articol: steaua pierderi finante Gigi Becali bani
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere