Antena 3 CNN Actualitate Inedit Șocant! Victima unui viol a postat pe Instagram poze și detalii despre experiența traumatizantă. Ce motiv a avut să facă asta!

Șocant! Victima unui viol a postat pe Instagram poze și detalii despre experiența traumatizantă. Ce motiv a avut să facă asta!

O activistă din New York, care susține că a fost violată de un bărbat, în timpul șederii sale în Africa de Sud, a postat pe contul ei de Instagram poze și detalii despre experiența traumatizantă prin care a trecut.

Amber Amour, în vârstă de 26 de ani, a povestit pe Instagram tot ce i s-a întâmplat, la foarte scurt timp după viol. Mai mult, ea a publicat o poză în care apare plângând, în baie, despre care susține că a fost făcută imediat după viol, scrie independent.co.uk.

Ea a scris că, după ce a acceptat să facă duș cu un bărbat, el a forțat-o să întrețină relații sexuale.

”Am spus stop, însă el a devenit violent. L-am implorat să ma lase în pace, dar nu s-a oprit!”, a povestit ea.

Femeia, care se afla în Africa de Sud pentru a promova noua ei campanie împotriva violului, spune că se simte “dezgustată, rușinata și în suferința”. Mai mult, ea declară că autoritățile din Africa de Sud s-au purtat urat cu ea și nu au crezut varianta tinerei.

Amber Amour le încurajează pe victimele violurilor să povestească traumele prin care au trecut și speră ca experiența ei să le ajute și pe alte femei aflate în astfel de situații.

Subiecte în articol: Instagram
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile