Antena 3 CNN Externe Un şofer beat, prins când circula cu viteză, şi-a pus câinele la volan şi s-a mutat pe scaunul din dreapta, în SUA

Un şofer beat, prins când circula cu viteză, şi-a pus câinele la volan şi s-a mutat pe scaunul din dreapta, în SUA

Un șofer beat, prins de poliţişti când circula cu viteză, a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a evita să fie arestat.

de Georgiana Adam    |   

Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu s-a aflat la volan în momentul în care a depășit limita de viteză, potrivit Sky News.

Incidentul a avut loc în orașul Springfield. Un șofer tras pe dreapta pentru depășirea vitezei a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a evita arestarea, a anunțat poliția.

Citeşte şi: Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 31 de ani. Bobi fusese condamnat la moarte când s-a născut

Un ofițer din Colorado a declarat că l-a văzut pe bărbat mutându-se pe scaunul pasagerului. Ulterior, el a insistat că nu se afla la volan, dar anchetatorii cred că a fugit de poliție deoarece părea să fie în stare avansată de ebrietate, notează Mediafax.

Bărbatul a fost oprit de polițiști și a fost arestat. El a fost dus la spital și acum se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv conducerea unei mașini sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Subiecte în articol: SUA Colorado
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are