Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer din Cluj încătuşat, după ce a plecat să cumpere un bec, însă a băgat o prostituată în spital

Şofer din Cluj încătuşat, după ce a plecat să cumpere un bec, însă a băgat o prostituată în spital

Un şofer din Cluj, plecat de acasă să îşi cumpere un bec, a reuşit să bage o prostituată în spital, după ce a provocat un grav accident rutier. Bărbatul a fost reţinut şi băgat în arest.

de Bianca Timșa    |   

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din comuna Unguraş, judeţul Cluj, a plecat de acasă, seara trecută, pentru a-şi cumpăra un bec de care avea nevoie la maşină.

Pe drum însă, bărbatul a întâlnit o prostituată în vârstă de 30 de ani, a oprit şi apoi a plecat cu ea pe un drum lăturalnic.

Când se întorcea să o lase pe tânără în locul din care a luat-o, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a provocat un grav accident rutier. Tânăra a fost rănită şi a ajuns de urgenţă la spital.

"Conducătorul unui autoturism, un bărbat din comuna Unguraş, care se deplasa pe DN1 C, din direcţia Cluj-Napoca  spre Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Aluniş, care ar fi pătruns pe DN1 C de pe un drum lăturalnic. 

În urma impactului, o femeie de 30 de ani, din municipiul Dej, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani,  a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 40 de ani, a relevat o concentraţie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile", se arată într-un comunicat al Poliţiei Cluj.

Subiecte în articol: accident Nima Cluj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept