Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un șofer circulă pe contrasens fără să îi pese de claxoanele celorlalte mașini | "N-are nici o treabă omul"

Momentul în care un șofer circulă pe contrasens fără să îi pese de claxoanele celorlalte mașini | "N-are nici o treabă omul"

Imagini incredibile surprinse pe o stradă din Craiova. Un șofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens fără să îi pese de claxoanele celorlalți participanți la trafic.

de Ioana Mircea    |   

Un șofer a circulat pe contrasens o bună bucată dintr-o stradă aglomerată din Craiova. Momentul a fost surprins într-un material video, de un alt participant la trafic care circula pe sensul regulamentar, sens pe care ar fi trebuit să circule şi şoferul cu pricina.

În imagini se vede cum șoferul este claxonat de ceilalți participanți la trafic, în timp ce circula pe contrasens.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După numeroasele claxoane a urcat cu mașina pe spațiul verde şi şi-a continuat drumul. Mai apoi acesta a traversat porțiunea care delimita benzile şi a venit pe sensul de mers neregulamentar.

Citeşte şi: Un tânăr din Craiova a furat bunuri de 40.000 de lei din coletele pe care trebuia să le distribuie. Cum a fost prins

"N-are nici o treabă omul", a spus persoana care a filmat întregul incident.

Subiecte în articol: Craiova
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor