Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de maxi-taxi a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Brăila

Un şofer de maxi-taxi a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Brăila

O şicanare în trafic s-a încheiat tragic pentru un şofer de maxi-taxi care a fost înjunghiat de un bărbat în parcarea unui mall din Brăila, în cea de-a doua zi din An.

de Georgiana Adam    |   

Anul 2021 a început prost pentru un şofer de maxi-taxi care a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de un bărbat, după o şicanare în trafic.

Totul a început cu un conflict verbal între şoferul de maxi-taxi şi o şoferită care se pare că nu a acordat prioritate în sensul giratoriu în zona Pistruiatu' din cartierul Viziru, judeţul Brăila.

La scurt timp după conflictul verbal cei doi şoferi s-au reîntâlnit în parcarea unui mall din Braila şi au continuat să se certe. Revoltat iubitul femeii a decis să îi dea o lecţie şoferului de maxi-taxi şi l-a înjunghiat cu un cuţit în fesă.

Un martor a precizat pentru debraila.ro  că victima s-a răzbunat şi a spart cu un extinctor geamurile maşinii conduse de iubita atacatorului.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Politiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

 

Subiecte în articol: sofer injunghiat Brăila parcare mall
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri