Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR, terorizat de imigranţi, într-o parcare din Belgia: "Am remorca plină de refugiaţi"

Şofer român de TIR, terorizat de imigranţi, într-o parcare din Belgia: "Am remorca plină de refugiaţi"

Un şofer român de TIR a transmis Live pe Facebook momentul în care mai mulţi imigranţi i-au spart remorca şi s-au urcat în camion, într-o parcare din Belgia.

de Alin Tarnovschi    |   

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, într-o parcare din Beglia, acolo unde şoferul român de TIR a parcat pentru a face pauză.

La un moment dat, el a auzit zgomote în spatele camionului şi a văzut cum imigranţii i-au spart remorca şi au urcat printre marfă, în speranţa că vor ajunge în Marea Britanie.

Românul a transmis momentele de groază Live pe Facebook, acolo unde a cerut sfaturi pentru a scăpa de imigranţi.

În momentul în care imigranţii au coborât din camion şi s-au apropiat de cabină, şoferul român i-a ameninţat că va suna la Poliţie, însă aceştia i-au răspuns că nu au nicio problemă, că nu se tem de poliţişti.

După câteva ore de la primul live pe Facebook, în jurul orei 04.00, românul a intrat din nou live şi a arătat momentul în care imigranţii au fost coborâţi din remorcă de agenţii ce fuseseră alertaţi de un câine-poliţist.

Tot noaptea trecută, un şofer român de TIR a fost omorât cu o sabie, într-o parcare din Franţa, chiar sub ochii soţiei sale, cu care era în echipaj.

Subiecte în articol: şofer român de TIR Belgia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române