Antena 3 CNN Actualitate Sorin Blejnar, la Parchetul General: Negulescu mi-a cerut să fac denunțuri

Sorin Blejnar, la Parchetul General: Negulescu mi-a cerut să fac denunțuri

Update: Sorin Blejnar a declarat la ieșirea de la Parchet că procurorul Negulescu l-a pus să facă denunțuri.  Întrebat dacă a făcut plângere împotriva lui Negulescu, Blejnar a declarat: „Nu știu o să vedem. Denunțuri împotriva lui Mircea Băsescu? Poate Traian Băsescu. Nu vreau să fac niciun fel de comentariu, am depus în urmă cu vreo trei zile o plângere la Parchetul General, sunt vizate ilegalități săvârșite împotriva mea și cu asta basta”.

Știre inițială: Sorin Blejnar a ajuns la Parchetul General în urmă cu puțin timp.

Întrebat de ce a venit la Parchet și dacă va fi audiat, fostul șel al ANAF a spus: „Mă vedeți cu vreun avocat?”

Sorin Blejnar a venit să facă un denunț la adresa unității de elită a DNA reclamând numeroase abuzuri. Fostul șef ANAF s-a plâns de abuzuri. Și el a fost cercetat de procurorul Negulescu. În acea perioadă în care era anchetat, Blejnar susține că a fost pus să facă mai multe denunțuri.

Sorin Blejnar, trimis în judecată pentru evaziune fiscală, spălare de bani și constituire sau sprijinire de grup infracţional organizat în dosarul Motorina, a fost achitat în luna martie, în primă instanță. Sentința a fost pronunțată de Tribunalul Braşov, însă nu este definitivă.

Sentința Tribunalului Brașov a venit la finalul unui proces care a durat mai bine de cinci ani, în condițiile în care dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței de judecată pe 7 septembrie 2012. Șaisprezece persoane fizice și șase firme, multe dintre acestea cu activitate în domeniul distribuției de carburanți, au fost inculpate alături de fostul șef al ANAF în acest dosar.

Subiecte în articol: Parchetul general Sorin Blejnar
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi