Antena 3 CNN Externe Soția românului ucis la Veneția, declarații cutremurătoare: “M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”

Soția românului ucis la Veneția, declarații cutremurătoare: “M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”

Soția românului ucis în Venețua vineri este încă în șoc din cauză că tatăl fiului ei nu mai este. Femeia a făcut o serie de afirmații de disperare după decesul acestuia. 

“M-a lăsat pe mine fără soţ, pe fiul meu fără tată. Merită să plătească cu viaţa”, a spus ea. 

Bărbatul era din orașul Negru Vodă și era rudă cu cel care l-a ucis. 

Gheorghe Șuță muncea pe un șantier din Veneția și, în urmă cu câteva zile, fusese de acord să-l găzduiască, pe Georgian Bejenaru, o rudă prin alianță. L-a culcat în camera lui și l-a angajat la același șantier doar că individul refuza să muncească. Vineri dimineața, după o ceartă cu binefăcătorul său, Georgian l-a ucis cu lovituri de cuțit.

Gheorghe Șuță muncea pe un șantier din Veneția și, în urmă cu câteva zile, fusese de acord să-l găzduiască, pe Georgian Bejenaru, o rudă prin alianță. L-a culcat în camera lui și l-a angajat la același șantier doar că individul refuza să muncească. Vineri dimineața, după o ceartă cu binefăcătorul său, Georgian l-a ucis cu lovituri de cuțit, conform reporterntv. 

Subiecte în articol: sotia Venetia declaraţii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri