Antena 3 CNN Actualitate Inedit A descoperit că soțul o înșală datorită unui gest romantic. A fost sfârșitul mariajului lor

A descoperit că soțul o înșală datorită unui gest romantic. A fost sfârșitul mariajului lor

Un gest banal și romantic a făcut-o pe o femeie să-și dea seama că partenerul său de viață nu este chiar atât de drăguț.

Rose și soțul său, Matt, au petrecut mult timp despărțiți pentru că el este forțat de muncă să călătorească mult. 

Într-o zi, când s-a întors acasă, femeia a găsit un buchet de crini, alături de un bilet: „Cu dragoste, Matt”. Cum bărbatul era în Singapore, acesta a întrebat-o de unde sunt florile. A recunoscut că a glumit când ea i-a spus: „Îmi plac, deși de obicei cumperi tradafiri pentru Rose”. 

Când s-a întors acasă, Matt și-a anunțat soția că o dată pe lună va trebui să stea o săptămână în Singapore. 

A avut încredere că lucrurile vor merge, dar într-o zi, Rose a primit un video call de la el, însă ecranul era negru. Rose a auzit o femeie spunându-i lui Matt: „ești nostim”, înainte ca el să o invite la el în cameră. 

A căutat și alte dovezi și a găsit un număr de telefon, pe care Matt l-a contactat cu regularitate și a făcut cercetări. A aflat că pe femeie o cheamă Lily, iar profilul său de Facebook era plin cu poze cu soțul său. Era și un mesaj: „Crini pentru Lily”. Atunci Rose a înțeles că florile nu erau pentru ea. 

A umplut dormitorul de crini și a așezat pe pernă un trandafir alături de mesajul: „De la o veche floare pentru cea nouă”.

Cu soțul său a mai vorbit doar pentru finalizarea divorțului, scrie Mirror. 

 

Subiecte în articol: sotie inselata
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB