Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Ștefan Lungu a gătit alături de Alexandra Dinu într-o nouă ediție a emisiunii "Gătit la costum" | Paste amatriciana, o reţetă clasică italiană de paste cu sos de roşii şi jumări

Ștefan Lungu a gătit alături de Alexandra Dinu într-o nouă ediție a emisiunii "Gătit la costum" | Paste amatriciana, o reţetă clasică italiană de paste cu sos de roşii şi jumări

Actriţa Alexandra Dinu a pregătit împreună cu Ştefan Lungu paste amatriciana, o reteta clasică italiană de paste cu sos de roşii şi jumări.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Alexandra Dinu a păşit în bucătăria lui Ştefan Lungu în ediţia cu numărul 13 a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 3.

Actriţa a pregătit împreună cu Ştefan Lungu paste amatriciana, o reteta clasică italiană de paste cu sos de roşii şi jumări.

Pastele sunt întotdeauna prima opţiune pentru o masă rapidă şi savuroasă, spune frumoasa actriţă.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Alexandra Dinu, invitat special în bucătăria lui Ştefan Lungu în ediţia 13 "Gătit la costum", sezonul 3

Alexandra Dinu a fost invitatul special din bucătăria lui Ştefan Lungu în ediţia cu numărul 13 a emisiunii "Gătit la costum".

Chiar dacă preparatul copilăriei Alexandrei este supa de pui, pe care actriţa o pregăteşte ori de câte ori are ocazia, în această ediţie, actriţa a venit cu altă provocare gastronimică pentru Ştefan. 

Având în vedere că o mare parte din timp şi-l petrece în Italia, actriţa l-a provocat pe Ştefan să-i gătească un preparat italian, paste amatriciana, o reţetă de paste cu sos de roşii şi jumări.

Frumoasa actriţă a plecat din România ca să trăiască în Italia, după care a decis să se mute în Statele Unite. Ea a jucat recent și în filme precum, Bullet Head și Final Score.

Alexandra a povestit cum a fost debutul său în televiziune. Aceasta a debutat ca prezentatoare la postul TVR 2 cu emisiunea Trupa DP2, iar în 2000 a prezentat emisiunea ProMotor, la Pro TV.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Paste amatriciana, o reteta clasică italiană de paste cu sos de roşii şi jumări

  • 150 gr paste
  • 100 g guanciale (sau pancetta)
  • roşii de bună calitate
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • 50 ml vin alb sec
  • 50 g pecorino ras

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei