Antena 3 CNN Politică Stenograme incendiare din şedinţa PNL: "Nu avem încredere în premierul PSD"

Stenograme incendiare din şedinţa PNL: "Nu avem încredere în premierul PSD"

Stenograme incendiare ies la iveală din şedinţa PNL. Liberalii au discutat cu premierul Nicolae Ciucă despre rotativa guvernamentală şi i-au spus acestuia că nu au încredere în PSD.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În timpul şedinţei cu Nicolae Ciucă, liberalii s-au plâns de faptul că partenerii de coaliţie, respectiv social-democraţii, "vor toată puterea".

"Domnule Ciucă, avem încredere în dumneavoastră ca premier, dar în premierul care urmează, în cel de la PSD, nu avem. De aceea este foarte important să luăm toate deciziile în forurile partidului. Să nu cedăm în faţa PSD să introducem cota progresivă", a fost mesajul lui Theodor Stolojan.

"PSD vrea toată puterea, să nu uităm asta! Va fi foarte greu cu PSD la Palatul Victoria. Vor să ne încalece, nu vor fi corecţi!", a spus şi Robert Sighiartău.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, premierul Nicolae Ciucă ar fi intervenit şi le-ar fi adresat liberalilor un îndemn: "Haideţi să avem încredere!".

De asemenea, Raluca Turcan a comentat despre situaţia din partid.

"Nu e plăcut să încaseze premierul. Ceea ce încasează premierul se răsfrânge asupra partidului. Sunt cu siguranţă pe primul loc la încasat. Dacă sunt frustrări interne acum când avem premier, acestea se vor amplifica în momentul în care nu vom mai avea", ar fi spus aceasta.

Subiecte în articol: stenograme PNL PSD Marcel Ciolacu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște