Antena 3 CNN Show Showbiz Surpriza la care nu se aștepta nimeni. Soția lui chef Florin Dumitrescu a gătit la „Chefi la cuțite”, fără ca acesta să știe

Surpriza la care nu se aștepta nimeni. Soția lui chef Florin Dumitrescu a gătit la „Chefi la cuțite”, fără ca acesta să știe

Surpriză la care nici nu se atepta luni seară pentru chef Florin Dumitrescu. Acesta va degusta pe nevăzute o farfurie gătită chiar de soia lui, Cristina. Pentru că echipa de la „Chefi la cuite” a vrut să îi facă o supriză mezinului din juriu chiar de Ziua Îndrăgostiilor, soia lui chef Dumitrescu a venit la filmare fără ca acesta să tie. A gătit exact ca oricare concurent i a trimis în faa celor trei chefi farfurii care ar fi putut oricând să concureze pentru un loc în etapa următoare a show-ului. Chefii au degustat i au i jurizat, fără să tie că în spatele uilor se află chiar Cristina Dumitrescu. În ediia de luni, 28 martie, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor afla cum gătete o soie de bucătar, ce comentarii a făcut chef Dumitrescu atunci când a gustat din preparatul soiei sale, fără să tie că aceasta l-a gătit, dar i ce verdict au dat juraii: dacă soia chef-ului a primit votul de încredere, luni la „Chefi la cuite”.

Cristina Dumitrescu a povestit în repetate rânduri că acasă Florin gătete foarte rar i că atunci când o face lasă în urma sa o mulime de vase care trebuie spălate. Asta pentru că este obinuit, ca orice chef, cu bucătăria spaioasă de la restaurant. Responsabilă de prepararea mâncărurilor pentru cele două fetie ale lor este tot Cristina, care povestete că de când au copii sunt mult mai ateni la mâncarea pe care o gătesc acasă, astfel că au început să prepare tot mai des supe de legume i piureuri. „Nu mă pot ocupa eu în totalitate de alimentaia fetelor, astfel că acasă gătesc Cristina i soacra mea, de regulă”, spune chef Dumitrescu, „dar mai intru i eu în bucătărie. Trebuie însă să fiu foarte atent să nu scap prea multe condimente sau să îmi las imaginaia să lucreze, pentru că alimentaia lor trebuie încă să fie cât mai simplă.”

Chef Dumitrescu a i inventat un desert pentru soia sa, pentru a o cuceri, desert care îi poartă numele. Pomme du Sima este un delicious desert cu foietaj, măr, caramel sărat i frică, despre care Cristina a povestit că este o combinaie între ingredientele ei preferate i cea mai dragă sărbătoare, Crăciunul.

Subiecte în articol: Florin Dumitrescu Chefi la cuțite
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie