Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Părinții lui au ajuns la spital din cauza șocului

Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Părinții lui au ajuns la spital din cauza șocului

Un tânăr din Ploiești a murit, în această seară, după ce a căzut de la etajul zece al unui bloc din oraș. Din cauza șocului, părinții lui au fost preluați cu ambulanțe și duși la spital.

de Mia Lungu    |   

Pompierii din cadrul ISU Prahova au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui bărbat căzut sâmbătă seara de la etajul 10 al unui bloc de pe stada Înfrățirii, din Ploiești.

Au fost trimise la locul intervenției două echipaje medicale de urgenţă din cadrul SMURD și SAJ.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, este vorba despre o sinucidere. Tânărul a avut o discuție cu tatăl său, înainte să comită gestul șocant, dar nu acesta ar fi fost motivul pentru care s-ar fi aruncat. Aceleași surse spun că mama băiatului și un vecin au încercat să îl împiedice, dar nu au reușit.

"Victima prezintă leziuni incompatibile cu viața. Este vorba de un bărbat de 21 de ani. În urma evenimentului, părinții acestuia au fost transportați la spital", transmite ISU Prahova.

ISU Prahova a suplimentat forțele cu o autospecială de stingere și o autoscară, deoarece, în cădere, victima a acroșat mai multe aparate de aer condiționat care acum stau să cadă.

Subiecte în articol: a murit aruncat bloc Pitești parinti spital
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept