Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Braşov a furat cheile unui taxi, în prima zi de Paşte, apoi l-a pândit pe taximetrist şi i-a furat maşina

Un tânăr din Braşov a furat cheile unui taxi, în prima zi de Paşte, apoi l-a pândit pe taximetrist şi i-a furat maşina

Un tânăr din Ormeniș, judeţul Braşov a fost reţinut după ce a furat cheile unui taxi şi a fugit cu maşina. Bărbatul nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În seara primei zile de Paşti, tânărul în vârstă de 22 de ani, a comandat un taxi pentru a ajunge din Ormeniș în Braşov. 

Acesta i-a spus taximetristului că nu are bani la el şi i-a lăsat acestuia telefonul mobil, dându-i asigurări că în gara din Braşov va fi aşteptat de o rudă care îi va achita contravaloarea cursei.

La destinaţie, şoferul de taxi a constatat că a fost minţit de către client, iar în aceste condiţii taximetristul a refuzat să returneze telefonul, spunându-i clientului că va primi telefonul când va achita cursa.

La rândul lui, clientul i-a furat taximetristului cheile din contact.

Citeşte şi: Peste 500 de șoferi au rămas fără permis auto în Sâmbăta Mare, pe drumurile din România

După un timp, bărbatul a revenit în zona unde se afla parcat autovehiculul taxi, s-a urcat la volanul acestuia şi l-a condus, însă a fost surprins de un echipaj de poliţie.

"În cadrul controlului pe care poliţiştii l-au efectuat, s-a stabilit că cel oprit în trafic nu deţine permis de conducere şi că prezintă indicii a se afla sub influenţa alcoolului, fapt confirmat de testul efectuat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit poliţiştii.

Tânărul a fost reţinut, fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă