Antena 3 CNN Actualitate Tânăr căutat cu disperare de familie după ce a plecat la bancă și nu a mai ajuns acasă

Tânăr căutat cu disperare de familie după ce a plecat la bancă și nu a mai ajuns acasă

Un tânăr de 34 de ani din municipiul Slatina, care a plecat luni de acasă, la bancă, pentru efectuarea unei operațiuni bancare, este căutat de familie și de polițiști. Dispariția bărbatului a fost anunțată la Poliție de cumnatul său.

de Dan Gabor    |   

„La data de 23 noiembrie, în jurul orei 23:00, un bărbat din municipiul Slatina a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, cumnatul său, Ionuț Cătălin Tudor, de 34 ani, din loclitate, a plecat de la domiciliu sub pretextul că are de efectuat o operațiune bancară și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ionuț are 1,85 – 1,90 metri, constituție atletică, părul tuns scurt de culoare șaten, ochii căprui, fără a avea semne distinctive. În momentul plecării de la domiciliu, Ionuț Cătălin purta o geacă neagră, din fâș, o pereche de blugi, pantofi sport albaștri, iar pe cap purta o șapcă albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Subiecte în articol: tanar tanar disparut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic