Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Galaţi a fost pedepsit după ce s-a îndrăgostit de "fata greşită" | A fost urmărit în trafic, tras din maşină şi bătut pe şosea

Un tânăr din Galaţi a fost pedepsit după ce s-a îndrăgostit de "fata greşită" | A fost urmărit în trafic, tras din maşină şi bătut pe şosea

Un tânăr din Galaţi a fost urmărit în trafic, blocat, tras din maşină şi apoi bătut pe şosea de alţi doi tineri, după ce s-a îndrăgostit de "fata greşită". Ulterior, el a aflat că unul dintre bătăuşi este fostul iubit al fetei.

de Georgiana Adam    |   

Polițiștii din Galați au fost sesizați, astăzi, la 112, cu privire la faptul că pe strada Brăilei ar avea loc o agresiune fizică între trei bărbați.

Polițiștii au stabilit un tânăr de 20 de ani, din comuna Independența, în timp ce conducea o mașină, ar fi fost șicanat în trafic de șoferul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă.

Șoferul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera primei mașini, l-ar fi tras afară pe tânăr și l-ar fi agresat fizic, după care au plecat.

Polițiștii au identificat agresorii, fiind vorba despre doi bărbați, de 24 și 20 de ani, ambii din municipiul Galați, notează Mediafax.

De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, față de cel agresat, care ar avea în prezent o relație cu fosta lui iubită.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar, în prezent, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării agresorilor.

Subiecte în articol: Galați IPJ Galaţi Poliția Română
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală