Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Zlatna a căzut în cap de pe o maşină şi ar putea rămâne cu sechele pe viaţă, după o glumă proastă

Un tânăr din Zlatna a căzut în cap de pe o maşină şi ar putea rămâne cu sechele pe viaţă, după o glumă proastă

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Zlatna, judeţul Alba, a căzut în cap de pe o maşină şi ar putea rămâne cu sechele pe viaţă, după o glumă proastă.

de Alin Tarnovschi    |   

Un tânăr de 20 de ani din județul Alba s-a rănit grav după ce a căzut de pe capota unei mașini în mers. Victima s-a lovit la cap și a ajuns la spital. Șoferul era băut și acum trebuie să dea explicații anchetatorilor.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Pirita. Un tânăr de 22 de ani din Zlatna a fost grav rănit. El s-ar fi urcat pe capota unui autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, tot din Zlatna.

După aproximativ 20 de metri, tânărul aflat pe capota autoturismului a căzut pe carosabil și a suferit leziuni în zona capului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Subiecte în articol: Zlatna Alba
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"