Antena 3 CNN Externe O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele

O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele

O tânără de aproape 20 de ani a suferit arsuri majore pe tot corpul după ce a încercat să-și salveze câinele dintr-un izvor cu apă fierbinte în Parcul Național Yellowstone.

de Alexandra Ionescu    |   

Femeia a fost scoasă din apă de tatăl ei, și dusă la un spital din apropiere cu ”arsuri puternice” pe tot corpul. Tânăra de aproape 20 de ani a sărit într-o apă clocotită pentru a-și salva câinele, care ulterior a murit.

Autoritățile investighează incidentul, ultimul dintr-o serie similare.

Femeia ar fi ieșit din mașină să alerge după câinele ei. A intrat într-un izvor termal pentru a-l recupera, lucru care a dus la arsuri puternice pe umeri și pe picioare. 

Deși numele femeii nu a fost dat publicității de către serviciile parcului, o campanie GoFundMe a fost înființată pe numele ei pentru a o ajuta să-și plătească serviciile medicale. Ea a fost identificată ca Laiha Slayton.

”Tatăl nostru a salvat-o extrem de repede. E foarte norocoasă. Tata i-a salvat viața” a scris sora tinerei pe Instagram.

Site-ul parcului Yellowstone a precizat că mai mult de 20 de oameni au suferit arsuri în izvoarele termale. Aici au murit mai mulți oameni decât în orice alt parc natural, potrivit BBC.

 

Subiecte în articol: yellowstone SUA caine
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București