Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără de 19 ani, din județul Vrancea, dispărută fără urmă! Crina le-a spus părinților că merge la Brașov să-și caute de muncă. De atunci nu a mai dat niciun semn

Tânără de 19 ani, din județul Vrancea, dispărută fără urmă! Crina le-a spus părinților că merge la Brașov să-și caute de muncă. De atunci nu a mai dat niciun semn

O tânără de 19 ani, din județul Vrancea, a dispărut în urmă cu două luni, după ce a plecat la Brașov, iar de atunci familia nu mai știe nimic de ea. 

Crina Alexandra Estera Crețu a plecat de acasă cu prietenă și le-a spus părinților că merg împreună la Brașov să-și caute un loc de muncă, conform Adevărul. 

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Semnalmente Crina:

Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui.  

Crina are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 cm.

 

Subiecte în articol: tanara crina Brașov munca Vrancea disparuta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei