Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăra de 20 de ani din Rovinari a luat o mașină „la ocazie”. Când a ajuns la destinație, mașina nu a oprit. A fost dusă apoi într-o garsonieră unde a fost violată. Descoperirea neașteptată făcută de medicii legiști

Tânăra de 20 de ani din Rovinari a luat o mașină „la ocazie”. Când a ajuns la destinație, mașina nu a oprit. A fost dusă apoi într-o garsonieră unde a fost violată. Descoperirea neașteptată făcută de medicii legiști

Tânăra de 20 de ani a luat o mașină „la ocazie”, unde se aflau trei bărbați. Când a ajuns la destinație, mașina nu a oprit în Bîlteni, acolo unde tânăra voia să coboare, ci a continuat deplasarea până în Rovinari.

Acolo doi dintre bărbați au institat ca tânăra să urce cu ei într-o garsonieră, femeia fiind apoi obligată să întrețină cu ei raporturi sexuale.

Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării medico-legale, însă medicii specialiști acu concluzionat că aceasta nu prezintă urme de violențe fizică specifică abuzării, scrie pandurul.ro.

Oamenii legii i-au identificat pe cei doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bîlteni, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.


 

Subiecte în articol: tanara
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor