Antena 3 CNN Actualitate Românca dată dispărută în Germania a fost găsită moartă, în condiții suspecte. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavrul ei

Românca dată dispărută în Germania a fost găsită moartă, în condiții suspecte. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavrul ei

UPDATE: Tânăra de 20 ani din Vrancea a fost găsita moartă în apartamentul în care locuia lângă Frankfurt, iar împrejurarile în care și-a pierdut viața sunt încă învăluite în mister.

Alături de ea zăcea fără viață și iubitul tinerei, un cetățean albanez.

Georgel Spataru, primarul localității Vintileasca, a confirmat informația pentru stirileprotv.ro.

"Este ucisă într-un apartament, din informatile care le avem, și ea, și prietenul ei. Incă sunt cercetări. Banuieli sunt că ar fi o altă persoană care să îi fi ucis. O verișoara de-a ei, care se afla acum la locul tragediei, mi-a spus că încă sunt cercetări, poliție, declarații."

Știrea inițială

O tânără de 20 de ani din Vintileasca, Vrancea, care muncește în Germania, a fost dată dispăruta de câteva zile, scrie Monitorul de Vrancea. Potrivit familiei, fata muncește în Germania iar de sâmbătă nu a mai putut fi contactată de nici un membru al familiei.

Asta deși Daniela Banu vorbea cu părinții ei în fiecare seară. De sâmbătă însă, nu le-ar mai fi dat niciun semn de viață.

Familia a intrat în panică în momentul în care a văzut ultimul mesaj postat de fată pe pagina ei de Facebook: "Je ne regrette rien" ("Nu regret nimic").

Sursa: Monitorul de Vrancea

 

Subiecte în articol: fata disparuta Vrancea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor