Antena 3 CNN Externe O tânără de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă: "Era o fată minunată, un înger"

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă: "Era o fată minunată, un înger"

O tânără de 17 ani din Marea Britanie a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă. Deși poliția încă nu a făcut o identificare formală, familia a fost anunțată cu privire la decesul ei.

de Alexandra Ionescu    |   

Amy Hall, o adolescentă în vârstă de 17 ani a dispărut acum 2 zile din Derbyshire, Marea Britanie. Poliția a fost anunțată imediat.

Cu lacrimi în ochi bunicul ei a descris-o ca pe un ”înger”.

”Suntem cu toții dărâmați. Era o fată minunată. Un înger!”.

”Am sperat cu toții că va fi găsită nevătămată. Mi se frânge inima când mă gândesc că avea o viață întreagă înainte”, a spus Richard Hughes, vecinul familiei.

”Nu pot să cred că spun asta, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat la căutarea ei. Trupul lui Amy a fost găsit mai devreme, a murit. Îmi pare rău că trebuie să v-o zic așa. Multe mulțumiri tuturor, pentru ceea ce ați făcut", a scris mama lui Amy pe Facebook. 

"Trupul a ceea ce pare a fi adolescenta dispărută Amy Hall a fost găsit. Familia a fost anunțată și gândurile noastre se îndreaptă către ei. Urmează și identificarea formală,însă credem că nu există suspiciuni privind circumstanțele decesului", au transmis reprezentanții poliției din Derbyshire, potrivit The Sun.

Subiecte în articol: Marea Britanie fata moarta disparitie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște