Antena 3 CNN Actualitate Locale O tănără mamă a fost ucisă de concubinul său, în Drobeta-Turnu Severin. După ce i-a abandonat trupul pe câmp, bărbatul s-a predat polițiștilor cu arma în mână

O tănără mamă a fost ucisă de concubinul său, în Drobeta-Turnu Severin. După ce i-a abandonat trupul pe câmp, bărbatul s-a predat polițiștilor cu arma în mână

O tânără mamă a fost ucisă de concubinul său, iar trupul i-a fost abandonat pe un câmp de lângă Drobeta-Turnu Severin. Ucigașul s-a dus apoi la poliţie cu arma în mână şi s-a predat.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Trupul tinerei a fost găsit în câmp, pe marginea drumului național 6, la ieșire din Constantin Daicoviciu spre Caransebeș.

Presupusul criminal s-a predat azi-dimineață la poliția din Drobeta-Turnu Severin. Acesta a fost însoțit de fratele său și avea în mână un cuțit cu care cel mai probabil a comis fapta.

Victima, în vârstă de 32 de ani, este mama unei fetițe de 5 ani, provenită dintr-o altă relație. Acesta ar fi locuit câteva luni în județul Mehedinți, alături de concubinul său, un bărbat de 29 de ani.

La acest moment, ucigașul se află în custodia poliției.

 

Subiecte în articol: mama cutit Politie ucis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște