Antena 3 CNN Economic Companii TAROM riscă să se desființeze, dacă nu respectă planul de redresare, anunță Sorin Grindeanu

TAROM riscă să se desființeze, dacă nu respectă planul de redresare, anunță Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindanu avertizează că TAROM riscă să se desfiinţeze dacă nu respectă planul de redresare stabilit cu oficialii Comisiei Europene.

de Mia Lungu    |   

"Situația economică a Taromului nu e una fericită, dar statul român, în speță Ministerul Transporturilor, a agreat împreună cu Comisia Europeană un plan", a precizat Sorin Grindeanu.

"Ca să avem o șansă să salvăm compania națională de transport aerian, trebuie să punem în aplicare acest plan, pe care conducerea Tarom, indiferent care e ea, trebuie să-l urmărească pas cu pas

Vreau să subliniez că orice abatere de la acest plan agreat cu Comisia Europeană ne va duce în scenariul din alte țări din regiune. Dacă ne uităm în jur, singurele companii naționale de transport aerian care au rămas pe piață sunt Tarom și LOT-ul polonez.

În rest, toate au fost închise, toate sunt falimentare. Așa că avem această șansă", este de părere ministrul Transporturilor.

Subiecte în articol: Tarom redresare Sorin Grindeanu PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei