Antena 3 CNN Externe Sean Paul a primit o veste cruntă la doar o zi după concertul de la București. Tatăl artistului s-a stins din viață

Sean Paul a primit o veste cruntă la doar o zi după concertul de la București. Tatăl artistului s-a stins din viață

Tatăl cântărețului Sean Paul a murit joi seara, la doar o zi după ce fiul său a concertat în fața a peste 4.000 de oameni la București. 

Vestea a fost anunțată chiar de Sean Paul, prin intermediul unui comunicat de presă, în care a cerut totodată să i se respecte dreptul la intimitate în momente atât de grele pentru el și pentru familia sa.

Garth Henriques, tatăl starului reggae Sean Paul, se afla peste două luni în spital, luptându-se cu o boală necruțătoare. 

Artistul, al cărui nume real este Sean Paul Francis Henriques, a făcut publi lunea trecută faptul că tatăl său era se afla internat la unitatea de terapie intensivă a Spitalului Universitar din West Indies (UHWI) și avea nevoie urgentă de sânge O negativ, scrie libertatea.ro. 

„Am cerut familiei și prietenilor să doneze sânge dacă pot, deci dacă cineva poate ajuta, aș aprecia foarte mult", a spus la acea vreme Sean Paul. 

Subiecte în articol: veste concert tatal moarte
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept