Antena 3 CNN Politică Ce temperatură are ministrul Marcel Boloș în casă iarna: ”Avem costuri de suportat lunar care se simt în bugetul fiecărei familii”

Ce temperatură are ministrul Marcel Boloș în casă iarna: ”Avem costuri de suportat lunar care se simt în bugetul fiecărei familii”

Guvernanții trebuie să fie un exemplu pentru români. O spune chiar premierul Ciucă, care somează miniștrii să vină cu un plan pentru reducerea consumului de energie.

Premierul Nicolae Ciucă cere ministerelor să ia măsuri urgente pentru a reduce consumul de energie. Premierul a cerut ca, peste două săptămâni, să privească un plan la nivelul Guvernului în ceea ce privește reducerea consumului de energie.

"Fiecare minister să-și ia măsuri astfel încât să putem să fim un exemplu în ceea ce privește reducerea risipei la nivelul instituțiilor statului", a conchis Ciucă.

La ministerul Energiei, Virgil Popescu spune că se va reduce consumul de energie după ce ministerul va veni cu o analiză a corpurilor de iluminat.

Există câteva sfaturi de la Virgil Popescu legat de ce face el pt a reduce consumul de energie: încarcă telefonul noaptea, șli-a schimbat centrala veche cu una nouă, eficientă energetic și și-a pus panouri fotovoltaice.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș a explicat la Antena 3 că are o temperatură de 21 de grade în casă iarna pentru a face economie.

”Eu iarna sunt obișnuit cu 21 de grade, nu este o temperatură extraordinar de ridicată.

Nu e bine să facem risipă de energie mai ales că avem costuri de suportat lunar care se simt în bugetul fiecărei familii” a spus Marcel Boloș. 

 

Subiecte în articol: marcel bolos temperatura iarnă
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor