Antena 3 CNN Actualitate Locale Toaleta peste drum de şcoală care a costat o avere. Elevii trec strada de 12 ani ca să ajungă la WC-ul construit anapoda

Toaleta peste drum de şcoală care a costat o avere. Elevii trec strada de 12 ani ca să ajungă la WC-ul construit anapoda

Elevii şcolii gimnaziale din comuna doljeană Izvoare trec strada ca să meargă la toaletă. Părinţii sunt revoltaţi şi susţin că în momentul în care merg la toaletă copiii îşi riscă viaţa.

Autorităţile locale din comuna doljeană Izvoare au construit în anul 2005 grupurile sanitare peste drum de şcoală. Părinţii susţin că acest lucru nu este normal, iar timp de 12 ani au făcut numeroase sesizări pentru a remedia problema.

„În orice moment se poate întâmpla o nenorocire. Ei nu sunt atenţi când traversează stradă pentru că sunt copii şi pot să fie loviţi de o maşină. Am făcut numeroase sesizări la conducerea unităţii de învăţământ şi la autorităţile locale, dar degeaba. Nimeni n-a luat nici cea mai mica măsură. Cred că aşteaptă să aibă loc un eveniment tragic pentru a face ceva. Nu întotdeauna copiii sunt însoţiţi la toaletă de un cadru didactic, eu i-am văzut singuri de mai multe ori şi am sesizat imediat acest lucru. Îi trimitem sănătoşi la şcoală şi nu vrem să păţească absolut nimic. În România toate lucrurile sunt făcute anapoda, iar nimeni nu observă“, a spus Marian Livezeanu, părintele unui elev al şcolii.
 

Continuarea în Adevărul

Subiecte în articol: Dolj toaleta elevi şcoală
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept