Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre managerul de la Malaxa

Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre managerul de la Malaxa

Jurnalistul de investigație Cătălin Tolontan continuă seria dezvăluirilor legate de fostul manager de la spitalul Malaxa din Capitală. Potrivit lui Tolontan, un angajat din ”Malaxa” a povestit la DNA cum i-a dus un plic cu 1.000 de lei profesorului și generalului Onișor de la Academia SRI din partea lui Secureanu.

''Fost șef al școlii doctorale a SRI, apoi doar coordonator de doctorate și, de la finalul lui 2016, ”pensionar și consultant”, profesorul Onișor îl descrie pe Florin Secureanu drept harnic, disciplinat și ”plin de idei”.

-Domnule Onișor, există e-mailuri în contul lui Florin Secureanu în care dumneavoastră îi trimiteați referate pentru doctorat. Cum le explicați?
-Stați un pic! Vă spun. Eu le-am zis de la început celor trei doctoranzi pe care i-am avut, printre care și Secureanu, că sînt o echipă. Și îmi aduceau unul prin celălalt lucrările sau referatele.
-Cum vi le aduceau?
-Pe stick. Apoi eu le returnam pe e-mail după ce le citeam.

-Am înțeles. E procedura normală. Ca un profesor să citească referatele și să facă observații. Numai că un angajat de la ”Malaxa” spune că nu le făcea Secureanu, ci le scriați dumneavoastră.
-Ce înseamnă că le scriam?

-Că erau ideile dumneavoastră. Că le concepeați. Că le făceați în locul lui.
-Le mai modificam.''

Continuarea, pe Tolo.ro.

Subiecte în articol: Catalin Tolontan Florin Secureanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord