Antena 3 CNN Externe Trei polițiști germani au bătut la ușa unor români care ascultau manele prea tare. Ce le-au făcut românii când au deschis ușa

Trei polițiști germani au bătut la ușa unor români care ascultau manele prea tare. Ce le-au făcut românii când au deschis ușa

Polițiștii din orașul german Essen au fost alertați din cauza gălăgiei care venea dintr-un apartament. Când au ajuns la fața locului au avut parte de un șoc.

Duminică seara, în jurul orei 23.30, polițiștii din Essen, Germania, au primit mai multe telefoane din partea unor vecini care erau deranjați de muzica (posibil manele, n.red.) care venea dintr-un apartament. Trei agenți s-au deplasat la fața locului și au auzit muzica dată tare și conversații. Proprietarul român al apartamentului (38 de ani) a reacționat doar după ce polițiștii au sunat și au bătut la ușă de mai multe ori. Nu era cooperant și era foarte agresiv față de echipajul poliție, informează autoritățile germane.

În timpul conversației, au apăruit tot mai mulți membri ai familiei, care au fost, de asemenea, au insultat polițiștii. Aceștia au chemat în ajutor mai multe forțe de ordine, deoarece nu a putut fi exclus faptul că alte persoane ar putea deveni agresive.

Când totul părea să se liniștească, mai multe persoane au atacat ofițerii. Cu ajutorul pulverizatorului iritant și cu bastoane, poliția a încercat să țină la distanță persoanele agresive și alcoolizate. Proprietarul apartamentului în vârstă de 38 de ani și alți trei bărbați (24, 28, 29 de ani) au fost luați în arest. Apoi, poliția a înregistrat detaliile personale ale celorlalți invitați ai petrecerii și a pus capăt evenimentului.

Un polițist în vârstă de 28 de ani a suferit răni grave la mână în conflictul fizic, iar alți doi ofițeri (22, 29 de ani) au fost răniți ușor. Cercetarea penală continuă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are