Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri reţinuţi în cazul băiatului din Târgu Jiu bătut de mai mulţi adolescenţi

Trei tineri reţinuţi în cazul băiatului din Târgu Jiu bătut de mai mulţi adolescenţi

Trei persoane au fost reţinute, miercuri, pentru 24 de ore, în cazul băiatului din Târgu Jiu, bătut de mai mulţi tineri, informează, un comunicat al Poliţiei remis presei.

de Georgiana Adam    |   

Este vorba despre doi băieţi şi o fată, care au fost reţinuţi după ce, un adolescent de aproximativ 14 ani a fost bătut, umilit și pus să cânte sau să își ceară scuze într-un mod umilitor, câţiva tineri.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu trei luni, tot în Târgu Jiu, același oraș în care, în urmă cu câteva zile, o fată a fost bătută și umilită de câteva prietene.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.  

Tinerii, reţinuţi pentru lovire sau alte violențe

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt", se arată în comunicatul Poliţiei.

Pe 8 septembrie, polițiștii de la Investigaţii Criminale din Municipiul Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu, după ce în mediul on-line a apărut o filmare în care un tânăr a fost agresat fizic de două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

Subiecte în articol: bătaie Târgu Jiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept