Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Un aditiv periculos urmează să fie interzis în Uniunea Europeană. Trebuie scos din consum cât mai repede! Vezi în ce alimente este folosit

Un aditiv periculos urmează să fie interzis în Uniunea Europeană. Trebuie scos din consum cât mai repede! Vezi în ce alimente este folosit

de S.T.    |   

Sorbitatul de sodiu urmează să fie interzis în Uniunea Europeană din cauza lipsei de dovezi privind siguranţa sa.

Sorbitatul de sodiu este un conservant folosit pentru a împiedica formarea fungilor, bacteriilor şi mucegaiurilor în produsele alimentare.

Este utilizat în brânzeturi, dulceţuri şi gemuri, dulciuri, cereale, produse din carne, băuturi răcoritoare, chiar şi pentru fructe şi legume proaspete, scrie gustarte.ro.

Subiecte în articol: bacterii produse alimentare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB