Antena 3 CNN Actualitate Un alt scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxă Română. Un fost călugăr, discuţii fără perdea cu stareţul Mănăstirii Prislop

Un alt scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxă Română. Un fost călugăr, discuţii fără perdea cu stareţul Mănăstirii Prislop

Încă un scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxă Română. După cazurile Pomohaci şi mitropolitul Huşilor, de data aceasta, un stareţ de mănăstire e anchetat de superiorii săi, după i-a dezvăluit unui fost călugăr că este homosexual.

Părintele Celestin, stareţ al Mănăstirii Prislop din Maramureş, a fost abordat pe Facebook de un bărbat care i-a făcut avansuri într-un mod explicit şi a acceptat să se vadă cu acesta la mănăstire.

Stareţul îşi poartă uniforma în Maramureş, la mănăstirea Prislop. Iar partenerul de discuţie este un fost călugăr care, după ce a făcut plângere la Episcopia Maramureşului şi nu s-au luat măsuri, a decis să facă totul public. 

Preotul Celestin a recunoscut că a avut discuţiile cu celălalt bărbat. Stareţul susţine acum că este victima unei răzbunări. 

Reprezentanţii Episcopiei Maramureşului au decis abia acum să intervină în acest caz. 

Subiecte în articol: Biserica Ortodoxa Romana
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM