Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat din Iași a descoperit că soția sa l-a înșelat cu nașul, așa că a pus a cale o răzbunare incredibilă

Un bărbat din Iași a descoperit că soția sa l-a înșelat cu nașul, așa că a pus a cale o răzbunare incredibilă

Un bărbat din Iași a înnebunit când a aflat că soția sa a călcat strâmb chiar cu nașul de cununie.

Bărbatul s-a răzbunat în stil propriu pe cel care l-a condus la altar, stropindu-i maşina cu benzină şi dându-i foc. Pe lângă relaţia extraconjugală, ieşeanul a mai bănuit că naşul ar fi fost proxenetul soţiei sale, în străinătate.

Povestea spumoasă a fost tranşată, recent, de Judecătoria Iaşi, care l-a condamnat pe Gabriel Vânachi la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, însă sentinţa nu este definitivă.

În motivarea primei instanţe se menţionează că Gabriel Vânachi s-a întors pe 14 decembrie 2017 din Danemarca pentru a reclama presupuse acte de pro­xenetism ce ar fi fost săvârşite de naşul său de cununie, inclusiv asupra soţiei, o femeie cu cetăţenie străină. Individul a declarat că, în acea zi, când se afla la Bucureşti, ar fi vorbit la telefon cu naşul său, care l-ar fi ameninţat cu moartea pentru a nu-l denunţa la Poliţie. „Inculpatul susţine că se afla într-o stare de depresie provocată de despărţirea în fapt de soţia sa şi în momentul când a auzit ame­ninţarea naşului său s-a hotărât să-i incendieze autoturismul“, se arată în motivarea primei instanţe.

În document se precizează că Vânachi este recidivist, el mai trecând, în trecut, prin penitenciar. În timpul procesului bărbatul s-a împăcat cu naşul său, care nu a mai avut niciun fel de pretenţie mate­rială de la el. Ieşeanul nu este mulţumit de pedeapsă şi, zilele trecute, a formulat apel împotriva sentinţei, scrie ziaruldeiasi.ro.

 

Subiecte în articol: inchisoare cu executare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!