Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendii în noaptea de Revelion. Un bătrân de 92 de ani din județul Neamț a murit după ce patul în care dormea a luat foc

Incendii în noaptea de Revelion. Un bătrân de 92 de ani din județul Neamț a murit după ce patul în care dormea a luat foc

Au fost și incidente noaptea trecută. Mai multe locuințe din țară au fost cuprinse de flăcări din cauza focurilor de artificii. Un bărbat de 92 de ani din Neamt a murit în casă, în incendiul izbucnit de la o sobă.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Primele minute din an au venit au fost groaznice pentru o familie din Targu Mures dupa ce un incendiu le-a cuprins locuinta. Vecinii spun ca totul a pornit de la cateva petarde. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa pagubele materiale sunt uriase.

Si o familie din Olanesti, judetul Valcea a trecut prin momente de panica in noaptea de revelion dupa ce acoperisul casei a luat foc tot din cauza unor artificii.

Tragedie la cumpăna dintre ani și în Neamț. Un bătrân de 92 de ani din județul Neamț a murit chiar în noaptea de Revelion după ce patul în care dormea, lângă o sobă, a luat foc . 

"Până la sosirea militarilor, din interiorul casei a fost evacuat un bărbat de 92 de ani, în stare de inconştienţă, intoxicat cu monoxid de carbon. Echipajul SMURD a preluat victima şi imediat a început efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia de către un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

 

Subiecte în articol: mures Neamţ Olănești incendii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are