Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bebeluş de doar o lună s-a stins la câteva ore după ce a fost alăptat de mama sa. „L-am găsit de dimineaţă mort!” Cum s-a întâmplat tragedia

Un bebeluş de doar o lună s-a stins la câteva ore după ce a fost alăptat de mama sa. „L-am găsit de dimineaţă mort!” Cum s-a întâmplat tragedia

de S.T.    |   

Moarte suspectă într-o comună din Iaşi. Un bebeluş de doar o lună a fost găsit fără suflare la câteva ore după ce a fost alăptat de mama sa. Femeia spune că în momentul în care s-a trezit a observat că bebeluşul nu mai respiră.

„L-am găsit de dimineaţă mort. Nu avea nimic, decât l-am găsit de dimineaţă, trebuia să mă duc la biserică să îmi fac molifta şi am pregătit hainele ca să mă îmbrac, când l-am văzut era tot vânăt la buză şi era rece. L-am apăsat aşa pe piept, i-am căscat guriţa, la nas aşa i-am pus, nimic, l-am pus cu burta pe piciorul meu şi l-am dat pe spate”, a declarat femeia.

Mama crede că micuţul s-ar fi putut îneca cu lapte. Însă vecinii spun că femeia îşi neglija cei patru copii, pe care îi lăsa nesupravegheaţi.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege