Antena 3 CNN Externe Previziune sumbră pentru viitorul lui Hillary Clinton. Mesajul transmis de unul dintre cei mai apropiaţi consilieri ai preşedintelui ales Donald Trump

Previziune sumbră pentru viitorul lui Hillary Clinton. Mesajul transmis de unul dintre cei mai apropiaţi consilieri ai preşedintelui ales Donald Trump

de S.T.    |   

Fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, unul dintre cei mai apropiaţi consilieri ai preşedintelui ales Donald Trump, a declarat joi că nu exclude angajarea unor urmăriri judiciare împotriva lui Hillary Clinton din cauza acţiunilor presupus frauduloase ale fundaţiei care îi poartă numele, informează AFP.

„Este o decizie dificilă. În politică este o tradiţie să se treacă la altceva. Dar pe de altă parte trebuie să vezi până în ce punct nu a fost bine” ceea ce a făcut candidata democrată, a declarat el pe CNN.

Fostul procuror antimafia, citat ca posibil viitor ministru al justiţiei în guvernul Trump, afirmă că Hillary Clinton „nu a constituit niciodată obiectul unei anchete pentru sutele de milioane de dolari” pe care le-ar fi deturnat - potrivit lui - de la fundaţia Clinton.

„O justiţie egală pentru toţi este unul dintre principiile noastre cele mai importante”, a continuat Giuliani.

Fundaţia Clinton a fost creată de Bill Clinton în momentul plecării sale de la Casa Albă, în 2001. Organism caritabil, care a colectat circa două miliarde de dolari de la crearea sa, a fost criticat virulent de republicani în timpul campaniei electorale. Aceştia o acuză pe Hillary Clinton de conflicte de interese când conducea diplomaţia americană, iar fundaţia primea donaţii importante din străinătate.

Donald Trump a acuzat-o la sfârşitul lunii august pe rivala sa democrată că s-ar fi dedat unei forme de „corupţie” demnă de „lumea a treia” prin fundaţia Clinton.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Alegeri SUA Donald Trump Hillary Clinton
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai