Antena 3 CNN Externe Un mare artist a încetat din viață. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cântece în toată lumea

Un mare artist a încetat din viață. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cântece în toată lumea

Veste teribilă pentru iubitorii de muzică din România și din lumea întreagă.

Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute cantece din intreaga lume, a murit la 72 de ani. Informatia a fost confirmata si de catre administratorii paginii sale de Facebook, care au postat un mesaj emotionant. „Goldy a suferit un atac de cord care s-a dovedit a-i fi fatal. (...) Inimile noastre sunt indurerate in urma pierderii lui Goly McJohn”.

McJohn a obținut succesul alături de Steppenwolf, al cărui single de debut a fost Born to be wild din 1968, una dintre cele mai cunoscute piese rock, devenită imnul neoficial asl motocicliștilor, conform B1TV. McJohn este considerat unul dintre pionierii hard rock-ului și al muzicii metal. „Am fost devastat”, a spus Anthony Spadaro, unul dintre managerii lui McJohn. „Suntem toți devastați, dar știu, în inima mea, ca și Sonja, soția lui Goldy, că spectacolul trebuie să continue. Goldy asta și-ar dori. El ar spune că e timpul de spectacol!”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!